Norlandia Familjetjänster - för en enklare vardag

Norlandia Familjetjänster omfattar en rad tjänster med målsättning att underlätta småbarnsfamiljers vardag. Genom våra Familjetjänster är vår förhoppning att familjerna får mer tid till roliga aktiviteter.

För mer information om de Familjetjänster vi erbjuder enligt nedan, kontakta rektor.

FrukostPåse

Familjetjänsten FrukostPåse kan vårdnadshavare köpa med sig vid lämning på förskolan. FrukostPåsen innehåller nybryggt kaffe. En bra start på dagen!

VardagsLådan

Familjetjänsten VardagsLådan är en vällagad take away-måltid som vårdnadshavare kan köpa med sig när de hämtar sitt barn på förskolan. Måltiden tillagas av förskolans kock och är en perfekt middag/lunch till hela familjen.

HelgLådan

Familjetjänsten HelgLådan är en catering som vårdnadshavare kan beställa till helgens festligheter. Välj mellan olika bufféer tillsammans med vår kock som lagar maten i vår restaurang. Upphämtning sker under slutet på veckan. 

FamiljePepp

Familjetjänsten FamiljePepp är trevliga evenemang som vi anordnar på förskolan. Intressanta föreläsningar och gastronomiska matkvällar som ibland kombineras. Lyssna till en expert inom kost & hälsa, rörelse, första hjälpen och föräldraskap. Ät en middag tillsammans tillagad av förskolans kock och vårt måltidskoncept Mat med Smak.